Ο ηττημένος του ζευγαριού Σέριφ Τίρασπολ – Μακάμπι Χάιφα , θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Μπάτε στον Β’ Προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Αυγούστου.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ
Πρόκειται για τη μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου της Μολδαβίας. Κατέκτησε πέρυσι το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά 21ο της ιστορίας της, όλα από το 2000 κι έπειτα!!! Έγινε περισσότερο γνωστή πέρυσι όταν απέκλεισε στα πλέι του Τσάμπιονς Λιγκ τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών με τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-1! Έδρα της είναι το «Sheriff Stadium», χωρητικότητας 12.746 θεατών.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ
Τα τελευταία χρόνια διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο Ισραήλ και δεν είναι τυχαίο που κατέκτησε τα τελευταία τρία πρωταθλήματα, μετρώντας 15 στην ιστορία της. Τη θυμόμαστε ασφαλώς από τις περσινές αναμετρήσεις της με τον Απόλλωνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ξεχώρισε η νίκη της επί της Γιουβέντους με 2-0 στη Χάιφα. Διαθέτει πολύ «καυτή» έδρα, το «Sammy Ofer Stadium», χωρητικότητας30.858 θέσεων.