Η υπόθεση αποδέσμευσης του Μίροτιτς από τους πρωταθλητές Ισπανίας μόνο εύκολη δεν είναι, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα επιθυμούν να βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς η περίπτωση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, οι Καταλανοί θα ρίξουν το μπάτζετ τους από τα 40 εκατ. ευρώ στα 27,2, ώστε να συμμορφωθούν με το Financial Fair Play, κάτι που κάνει απαραίτητη την αποδέσμευση του Μίροτιτς, που έχει λαμβάνειν μικτά 22,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν ήδη προτείνει 4 διαφορετικές λύσεις στην πλευρά του Μίροτιτς, ακόμα και να καλύψουν τη διαφορά της εφορίας στη νέα του ομάδα, αλλά ο Ισπανός άσος δεν δέχεται, με την υπόθεση να φαίνεται ότι οδηγείται στα δικαστήρια, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα της Καταλονίας.

Η καταληκτική ημερομηνία για να βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η 30η Ιουνίου, με την Μπαρτσελόνα να «τρέχει» να βρει την φόρμουλα της αποδέσμευσης, αφού δεν θέλει να πάει δικαστικώς.