Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης, που τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στον Ακρίτα μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 και τόνισε πως έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Βόλο και θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά:
Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν ένα μεγάλο πρωτάθλημα και πολύ ανταγωνιστικό και στα ψηλά και στα χαμηλά. Η ομάδα μας έχασε ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος μέχρι να βρει την φόρμουλα και την αυτοπεποίθηση. Δεν είναι μόνο η τύχη στο ποδόσφαιρο, αλλά αν είχαμε λίγη περισσότερη, ίσως να μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί όσον αφορά την παραμονή. Είναι γεγονός πως πήραμε βαθμούς από μεγάλες ομάδες. Δεν πήραμε όμως από τις ομάδες που είχαμε τους ίδιους στόχους στην Α’ φάση και αυτό μας κόστισε στο τέλος».
Για το πρωτάθλημα γενικότερα: «Ο Άρης πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, μία ομάδα που χτίστηκε σε πολύ λίγες σεζόν. Ήταν πάρα πολύ καλός στα πλέι οφ, δεν έχασε βαθμούς και έπαιξε πολύ καλά στα μεγάλα παιχνίδια. Για την κάτω ζώνη, να πω την αλήθεια, πίστευα ότι η ΕΝΠ θα έμενε στην Α’ Κατηγορία, όμως στα πλέι οφ δεν ήταν ο ίδιος. Η Δόξα είχε τον τρόπο να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία».
Για την πρόταση του Βόλου: «Η Σούπερ Λιγκ είναι ένα μεγάλο όνειρο, πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ μεγάλες ομάδες. Ο Βόλος ήταν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, είναι μία ομάδα που μεγαλώνει κάθε χρόνο. Υπάρχει μία προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι γραπτώς. Δεν έχω αποφασίσει κάτι ακόμα, έχω προτάσεις και από την Κύπρο. Τις αξιολογώ όλες τις προτάσεις και περιμένω. Περιμένουμε να υπογραφτούν τα συμβόλαια, υπάρχει η προφορική συμφωνία και περιμένω να με καλέσουν».
Ποιο το όνειρο του: «Είναι μεγάλο πράγμα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να παίζει στο εξωτερικό. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και υπομονή, και με λίγη τύχη, μπορώ να κάνω μία καριέρα στο εξωτερικό».
Για τη σεζόν που έκανε: «Ήταν μία γεμάτη σεζόν. Εγώ δεν ήμουν σίγουρος πως ήμουν έτοιμος για τόσο γεμάτη χρονιά. Καθρέφτης είναι το γήπεδο, θεωρώ πως ήταν μία πολύ ωραία σεζόν που μακάρι να έκλεινε με θετική χροιά».
Ο πιο δύσκολος αντίπαλος; «Ο Λοΐζου, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κάναμε στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Τον είχα μελετήσει, ήξερα τι έπρεπε να κάνω, όμως σε κάποιες φάσεις είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις».