Ενημέρωση από την Ομόνοια για τον απολογισμό της Κ15 και Κ16.
Αναλυτικά:
«Πλούσιες εμπειρίες αποκόμισαν οι δύο ομάδες της Ακαδημίας μας Κ15 και Κ16 που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και έδωσαν συνολικά έξι φιλικά παιχνίδια.
Οι «πράσινοι» μέτρησαν δυνάμεις απέναντι στις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και της ΑΕΚ. Ο απολογισμός κρίνεται ως πάρα πολύ καλός καθώς κέρδισαν 4 φορές, ένας αγώνας εξήλθε ισόπαλος και γνώρισαν μόλις μία ήττα.
Η αρχή έγινε την Πέμπτη (08/06) με τους διπλούς αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας. Η ομάδα Κ16 ηττήθηκε με 1-4, ενώ η ομάδα Κ15 εξήλθε ισόπαλη 2-2.
Ακολούθως, το Σάββατο (10/06) αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο στο γήπεδο της «Νέας Σμύρνης. Αμφότερες οι ομάδες μας κέρδισαν τις αντίστοιχες του Πανιωνίου με 2-0.
Τέλος, χθες (12/06) βρεθήκαμε στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΚ Αθηνών στα Σπάτα. Η ομάδα Κ16 κέρδισε με 4-1 και η ομάδα Κ15 με 2-1.
Η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών μας σε τόσο ανταγωνιστά παιχνίδια στο εξωτερικό αποτελεί σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης και ανάπτυξής τους. Επιπλέον, η δυνατότητα της Ακαδημίας μας να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με Ακαδημίες μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων, συμβάλλει στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και πρόοδο των τμημάτων υποδομής μας.
Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube βίντεο με πλάνα από την παρουσία των ομάδων μας στους τρεις φιλικούς αγώνες και δηλώσεις των προπονητών.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς αποστολής: Match-Prime Liquidity και τα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου».