Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

-Για τη συνέλευση: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Εκλέχθηκε ο συνδυασμός, αρχίζουμε δουλειά από την πρώτη μέρα. Ενημερώσαμε για τα οικονομικά του σωματείου και το μνημόνιο συναντίληψης που είχαμε με τον κ.Παπασταύρου. Είπαμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξεύρεση λύσης, θα κάνουμε ότι μπορούμε γι’ αυτό».

-Τι άλλαξε και προέκυψε διαφωνία: «Είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με ένα μνημόνιο συναντίληψης. Αντιλαμβάνεστε πως το συμβόλαιο είναι κάτι πιο αναλυτικό, πιο λεπτομερές που πρέπει να γραφτεί από δικηγόρους. Σε δύο καθοριστικά θέματα δεν είχαμε κατάληξη. Συμπεριλαμβάνονταν στο μνημόνιο, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία στο πώς θα μπουν στο συμβόλαιο. Το ένα θέμα είναι της έγκρισης του επόμενου μετόχου να έχει λόγο το σωματείο, ο κ. Παπασταύρου συμφωνεί αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο. Η διαφορά είναι ότι έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένοι οι λόγοι που θα είναι αυτό το δικαίωμα το σωματείο, σε πιθανή μεταπώληση.
Το άλλο θέμα είναι των εγγυήσεων, δεν έγινε κατορθωτό να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Θα συνέχιζε να υπάρχει ένα είδος εγγύησης που θα δέσμευε τον κ.Παπασταύρου, ο οποίος ήθελε να το κάνει λίγο διαφορετικά όμως δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Θέλουμε να εξαντλήσουμε το κάθε περιθώριο για να υπάρχει συμφωνία. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση».

-Αν έγιναν επαφές μετά τη συνέλευση: «Όχι ακόμη, ολοκληρώθηκε μεσάνυχτα η συνέλευση».

-Αν θα γίνουν άμεσα νέες επαφές: «Σίγουρα πρέπει να γίνουν άμεσα επαφές. Θα καταρτιστεί αύριο σε σώμα το νέο δ.σ».

-Τι εννοεί με τις προεισπράξεις από τον κ.Παπασταύρου:  «Το 2018 το σωματείο είχε εισπράξει τα έσοδα από τα διαρκείας πριν αναλάβει ο κ. Παπασταύρου. Δεν τα έβαλε ο ίδιος αλλά δεν τα πήρε πίσω».

-Αν γνωρίζει τι εννοεί η εταιρεία στην ανακοίνωσή της για αλλαγές στη διευθυντική ομάδα: «Πρέπει να ρωτήσουμε τον κ. Παπασταύρου τι εννοεί. Να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμη».