Ο δάσκαλος Πεπ προετοιμάζει το έδαφος για να στεναχωρήσει τον μαθητή του Μικέλ Αρτέτα. Σύμφωνα με το Athletic, λοιπόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνονται για το hijack της χρονιάς αρπάζοντας τον Ντέκλαν Ράις μέσα από τα χέρια των δευτεραθλητών Αγγλίας.

Η Άρσεναλ έχει κλειδώσει πάνω στον αρχηγό της Γουέστ Χαμ, έχει καταθέσει ήδη την πρώτη προσφορά και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεπεράσει και τα 100.000.000 ευρώ για να καταφέρει να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, με την Σίτι στο κόλπο η εξέλιξη της υπόθεσης παραμένει απρόβλεπτη.

Η Γουέστ Χαμ έχει ξεκαθαρίσει μέσω των ανθρώπων της πως προσπάθησε να κρατήσει τον κάπτεν στη δική της πλευρά στο Λονδίνο, αλλά ο ποδοσφαιριστής στύλωσε τα πόδια, δεν αποδείχθηκε τις 200.000 λίρες εβδομαδιαίως και θα αποχωρήσει με πώληση μέσα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το θέμα, τώρα, είναι εάν η Άρσεναλ που κέρδισε στην κούρσα στις Μπάγερν και Γιουνάιτεντ θα καταλήξει να ηττηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ντέκλαν Ράις. Οι δύο ομάδες, πάντως, αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Ζοάο Κανσέλο.

Θυμίζουμε πως οι Κανονιέρηδες έχουν πάρει από τους Πολίτες τους Ζιντσένκο και Ζεσούς αντί 90.000.000 ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι.