Ενημέρωση από τον πρωταθλητή Άρη για την σημερινή ημέρα στην Λετονία.
Αναλυτικά:
Στην αποστολή της ομάδας μας στη Γιούρμαλα ενσωματώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι Ίσμαελ Γιαντάλ, Οσμάν Κορομά και Έρικ Μποάκι. Οι δύο πρώτοι από το πρωί της Πέμπτης μετέχουν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μποάκι συνεχίζει την αποθεραπεία του με ασκήσεις στην πισίνα και στο γυμναστήριο.
Σε μια άλλη εξέλιξη, αύριο Παρασκευή αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Γιεβγέν Γιαπλόνσκι και Αμπτέλ Μεντιούπ. Οι δύο ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο με τον Άρη, αποφασίστηκε όπως πλαισιώσουν τελικά την αποστολή της ομάδας στη Λετονία.
Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν επιτυχώς την 4η μέρα τριπλών προπονήσεων και απομένουν οι τρεις προπονήσεις της Παρασκευής πριν από το Σαββατοκυρίακο όπου αναμένεται να απολαύσουν μερικές επιπρόσθετες ώρες ξεκούρασης.
Η μέρα ξεκίνησε όπως και οι προηγούμενες με την καρδιοαναπνευστική αφύπνιση με το πρωινό τρέξιμο στην παραλία. Η 2η προπόνηση περιλάμβανε γυμναστήριο και γήπεδο με ασκήσεις που είχαν ως στόχο την αντοχή στη δύναμη.
Η τελευταία προπόνηση το απόγευμα περιλάμβανε μεταξύ άλλων ασκήσεις με τη μπάλα.