Ο Πέδρο Πελάτζιο με ανάρτηση του στα ΜΚΔ αποχαιρέτησε την Μαρίτιμο και επιστρέφει στην Κύπρο για να… επανενταχθεί στην Πάφος FC. Δείτε τα όσα έγραψε:

«Σήμερα στο τέλος των 19 χρόνων αποχαιρετώ δυστυχώς τον σύλλογο της καρδιάς μου, τον σύλλογο που με είδε να γεννιέμαι, τον σύλλογο για τον οποίο πάντα θα ιδρώνω και αν χρειαστεί να πεθαίνω, αλλά δεδομένων των συνθηκών της ζωής, η όμορφη σχέση μας θα σταματήσει! Μια στάση που θα μας βοηθήσει να αναλογιστούμε πολλά πράγματα γιατί από τη στιγμή που θα γίνουμε λιοντάρι του θαυμαστή, αυτό το λιοντάρι θα είναι μέσα μου αιώνια! Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα κρατιόμαστε χέρι χέρι η αγάπη μου για σένα υπερισχύει για πάντα, όλα όσα έμαθα από σένα θα τα κουβαλάω μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να σε αποχαιρετήσω, σε σένα, αλλά μερικές φορές η ζωή έχει αυτά τα πράγματα…
Σε όλη την μαζική του συνδέσμου σε όλους τους φίλους σε όλους τους προπονητές σε όλο το προσωπικό του συλλόγου απλά πρέπει να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί για το μεγαλύτερο από τα νησιά έτσι ώστε αυτός ο σύλλογος να ήταν πάντα ανάμεσα στους καλύτερους Πορτογαλία, ένα μέρος όπου σύντομα θα είναι και πάλι .
Ήταν τιμή μου που υπήρξα μέρος της ιστορίας και έγραψα ιστορία στο σύλλογο της καρδιάς μου.
Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πρόεδρο Rui Fontes που πάντα ανησυχούσε για μένα και την κατάστασή μου ενώ ήμουν χρεωμένος και πάνω απ’ όλα κατανοώντας την επιθυμία μου να συνεχίσω στην άλλη πλευρά. Και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον αθλητικό διευθυντή Tiago Lenho που επίσης κατάλαβε την επιθυμία μου να συνεχίσω μακριά αφού θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία για μένα.
Απλά θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον κόσμο για αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση που όλοι θα αντιμετωπίσουμε γιατί δεν θα είναι εύκολο, αλλά μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί εμείς οι ξυλουργικοί το αξίζουμε αυτό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον! Είμαστε ένας λαός φτιαγμένος από ιστορία και είμαστε ένας λαός που ποτέ δεν γύρισε το πρόσωπο του σε μάχες!
Με όλη τη βεβαιότητα του κόσμου, αυτό δεν θα είναι αντίο αλλά τα λέμε αργότερα.
Και πάλι, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Για πάντα στην καρδιά μου CLUB SPORT MARINE 🙏🏼 🦁❤️💚