Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε εκ του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη νίκη επί της Πάφος FC: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο σημείο που βρισκόμαστε, όλα τα παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι και το πήραμε στο τέλος, βγάζουν μια εικόνα ότι δεν τα παρατάνε ποτέ. Βοήθησαν οι αλλαγές του προπονητή, γίναμε πιο επιθετικοί και πήραμε το ζητούμενο».

-Για το +3 από τη 2η θέση: «Είναι πρωτόγνωρο. Ποτέ δεν ήμασταν εμείς. Προσπαθούμε να κατεβάσουμε τους τόνους. Για τον κόσμο δεν είναι εύκολο. Υπάρχει όμως ένας κέρβερος στα αποδυτήρια που λέγεται Αλεξέι Σπιλέφσκι που δεν επιτρέπει τα πολλά λόγια. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Ο στόχος για μας τώρα είναι η ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζουμε στην έδρα της. Έχουμε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και οι δύο είναι από την ΑΕΚ».

-Για τον Σπιλέφσκι: «Είπε χθες κάτι ο προπονητής. Ότι έχει την πλήρη στήριξη του ιδιοκτήτη. Στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο να το βρεις».

-Για τις τιμωρίες λόγω καρτών των Κακόριν, Γιαγκό και Σόκε και πότε θα απουσιάσουν: «Εντός της ημέρας θα πάρουμε την απόφαση. Όσοι αγωνιστούν θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις θέσεις τους. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί και να παίρνουν ευκαιρίες».

-Για το πώς χτίστηκε το φετινό ρόστερ: «Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ μας, δεν ήταν σε μεγάλες ομάδες. Ο Μαγιαμπέλα για παράδειγμα, αγωνιζόταν στη Φαρένσε, ομάδα β’ κατηγορίας της Πορτογαλίας. Τα συμβόλαια που δίνουμε είναι λογικά, βάσει της αξίας των παικτών. Ο Μπαμπίκα ήτανε στο πουθενά, ήταν στην Γκαμπόν και πλέον η αξία του έχει εκτοξευθεί».

-Αν υπήρξε επίσημη πρόταση για ποδοσφαιριστή: «Όχι, κανένα επίσημο ενδιαφέρον».

-Για τον Κακόριν: «Δεν είναι απλή κι εύκολη υπόθεση. Αλίμονο να μην θέλαμε να τον κρατήσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».