Ο Σέρβος απέτυχε να γίνει πρωταθλητής με το ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα, είχε φανεί πως θα κατάφερνε τον στόχο.
Το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς, ολοκληρώνεται σε 9 μέρες και συνοδεύεται από ερωτηματικά το μέλλον του στον Αρχάγγελο.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που συλλέξαμε, λένε τα εξής:
1. Ο Βλάνταν θέλει να συνεχίσει, ΑΝ ΟΜΩΣ η διοίκηση είναι σε θέση να καλύψει τις εκκρεμότητες (οικονομικές και αγωνιστικές) που επηρέασαν και θα επηρεάσουν την ομάδα.
Ο Σέρβος, ξέρει ότι θα χρειαστούν 5-6 καλές μεταγραφές για να μπορέσει να είναι και τη νέα σεζόν ανταγωνιστική ομάδα το ΑΠΟΕΛ.
2. Η διοίκηση έχει θετική άποψη για τον προπονητή Μιλόγεβιτς, όμως στο παθητικό του είναι η απώλεια του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα αν στην πορεία τα εμπόδια που προέκυψαν, δεν είχαν την αποκλειστική του ευθύνη. Σημειώνουμε πάντως, ότι παραμένει άριστη η σχέση διοίκησης-Μιλόγεβιτς.

Αναμένεται στα επόμενα 24ωρα να γίνει συνάντηση των δύο πλευρών και εκεί θα φανεί αν υπάρχει κοινή βούληση για να ανανεωθεί η συνεργασία.
Επιβάλλεται πάντως, να ολοκληρωθεί το θέμα προπονητή, πριν από το τέλος του πρωταθλήματος για να οριστεί η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας και να αρχίσει παράλληλα ο προγραμματισμός.