Για την μεγάλη επιτυχία του Άρη να κατακτήσει το πρωτάθλημα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Λύσανδρος Λυσάνδρου στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
Το αρχικό του σχόλιο: «Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ούτε καν το ονειρευόμασταν. Μείναμε εκεί, κάναμε την αντεπίθεση μας και πήραμε τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ»
Ο Άρης ήρθε για να μείνει; «Ο Άρης δεν είναι πυροτέχνημα, δεν είναι Λέστερ ήρθε για να μείνει και τα καλύτερα έπονται».
Γιατί το πιστεύετε αυτό; «Από τα πιο απλά πράγμα φαίνεται η δουλειά, από τον άνθρωπο που κουρεύει το γρασίδι στο βοηθητικό μέχρι τον ιδιοκτήτη. Είναι ένας οργανισμός που δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι. Αυτό θα συνεχιστεί και θα βελτιωθεί. Είδαμε τα λάθη μας, τα βελτιώνουμε και προχωράμε».
Νιώθετε δικαιωμένοι για την απόφαση σας πριν δύο χρόνια να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς; «Βεβαίως. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όταν ανέλαβα το 2019 τα πράγματα ήταν δύσκολα. Πάρθηκε μια απόφαση για να κατέβουμε με την ομάδα κάτω των 19, δεν υπήρχαν πόροι, όλα ήταν σε άθλια κατάσταση. μπήκαμε τρία άτομα και είπαμε ότι θα κρατήσουμε την ομάδα μέχρι να βρούμε επενδυτή. Πέρασαν πολλοί επενδυτές από το γραφείο και βρήκαμε τον άνθρωπο που μέσα σε 5 λεπτά δώσαμε τα χέρια».
Μόνος του ενδιαφέρθηκε; «Μιλήσαμε με κάποιους συνεργάτες-φίλους του που ήταν κοντά στον Άρη. Ήξερε ποιος είναι ο Άρης, ερχόταν και μας παρακολουθούσε στην β’ κατηγορία και ενδιαφέρθηκε».
Για πόσα χρόνια είναι η συνεργασία; «Είναι για 30 συν 30. Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι που ανέλαβαν τον Άρη να έρθουν και σε άλλες ομάδες».