Η σεζόν στην γ’ κατηγορία έφτασε στο τέλος της και η επόμενη μέρα είναι σημαντική για όλες τις ομάδες.
Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου τερμάτισε ακριβώς πίσω από τις ομάδες που πήραν τα τρία εισιτήρια για την  β’ κατηγορία, με την 4η θέση να κρίνεται επιτυχημένη. Ειδικά ήταν αυτή ήρθε μετά από μια σεζόν στην επίλεκτη που βρήκε την ομάδα πρωταθλήτρια και σαν νεοφώτιστη κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε.
Για να γίνει όμως αυτό (περσινός τίτλος και φετινή 4η θέση) έπρεπε να βάλουν το λιθαράκι τους και δύο άνθρωποι που έφαγαν τα γήπεδα με τα κουτάλια και πολύ σωστά η διοίκηση τους έδωσε τα ηνία της ομάδας.
Για τους Περικλή Μουστάκα και Νίκο Παναγίδη ο λόγος, προπονητή και βοηθό προπονητή που κατάφεραν τα δύο τελευταία χρόνια να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές και να βάλουν αυτή την ομάδα σε άλλο επίπεδο.
Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο δίδυμο έχει μπει για τα καλά στο μάτι και άλλων ομάδων που ρώτησαν και έμαθαν γι’ αυτούς από την στιγμή που το συμβόλαιο τους με την ομάδα του Ακρωτηρίου εκπνέει.
Οι δύο τους είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοίκηση αλλά ακόμα δεν τους έγινε κάποια κρούση για ανανέωση, πράγμα που άνοιξε την όρεξη άλλων ομάδων.
Να σημειωθεί ότι πέραν από την 4η θέση στους άνδρες, η ομάδα πανηγύρισε το πρωτάθλημα και στους U19 με εντυπωσιακά στατιστικά, εκεί όπου της ομάδας ηγήθηκε σαν προπονητής ο βοηθός της α’ ομάδας Νίκος Παναγίδης και τα πήγε περίφημα στην πρώτη του προπονητικά ουσιαστικά σεζόν σαν πρώτος κόουτς.