Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ, εντός έδρας.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα, στη διοίκηση, στον κόσμο. Έχουμε αρκετή δουλειά από σήμερα. Πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι για τη νέα χρονιά. Μαζί με τον κόσμο θα αρχίσουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας και περιμένουμε τη νέα σεζόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ώθησε στο να πετύχουμε τη νέα χρονιά».
Για τους στόχους και τη νέα σεζόν: «Τους στόχους τους καθορίζει η ομάδα. Με όλους στο «Ηλίας Πούλλος» θα δούμε τις αδυναμίες της ομάδες. Με τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό καλύτερους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά».
Για το ξέσπασμα του στην κατάκτηση του κυπέλλου: «Κανενός δεν αρέσει να χάνει ένα τρόπαιο. Όταν είσαι Κύπριος προπονητής δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Κάθε μέρα περνάς εξετάσεις. Κάθε μέρα παίζεις στην…Ευρώπη. Έτσι είναι το πρωτάθλημα τώρα. Οι χρονιές είναι μεγάλες και έχει αλλάξει το πρωτάθλημα. Γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό και πρέπει να ετοιμαστούμε. Στις μεγάλες ομάδες δεν σταματά ποτέ ο προγραμματισμός».
Για τον Φώτη Παπουλή: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήμασταν συμπαίκτες και τον είχα ως ποδοσφαιριστή δύο φορές. Είναι ένας πετυχημένος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα κυπριακά γήπεδα και εύχομαι κι άλλοι να είχαν την πορεία του Φώτη. Του ευχηθήκαμε τα καλύτερα».