O πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκαγιάς Ζαχίντ, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως ανθρώποι των γαλαζοκιτρίνων δεν τον άφησαν να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
Στην Ανκαραγκουτσού συνάντησες δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκες και στο διάστημα που βρέθηκες στον Παναθηναϊκό, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον Φεντερίκο Μακέντα. Πώς ήταν η συνύπαρξή σας στην Τουρκία; «Απολάμβανα να παίζω μαζί τους όταν ήμασταν στον Παναθηναϊκό. Αυτή την χρονιά δεν μπόρεσα να αγωνιστώ πολύ μαζί με τον Κίκο, που τώρα βρίσκεται στην πρώην ομάδα μου στο ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη, το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να αγωνίζομαι περισσότερο με τον Χατζηγιοβάνη και πραγματικά αυτό μου αρέσει πολύ».

Στο φινάλε της πρώτης σου σεζόν στην Ελλάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για το αν θα παραμείνεις. Τελικώς, αυτό δεν συνέβη. Εσύ ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό; «Συνέβησαν πολλά εκείνη την περίοδο. Ήθελα, αλλά είχα έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με το ΑΠΟΕΛ και οι άνθρωποι του δεν με άφησαν να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει στον Παναθηναϊκό; Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».