Εκπληκτικά κυλούν οι μέρες για την Ιντερ, η οποία παρότι ο Σιμόνε Ιντζάγκι προχώρησε σε μαζικό rotation, επιβλήθηκε με 4-2 της Σασουόλο και σφράγισε ουσιαστικά την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ολα αυτά μερικές μέρες πριν τη ρεβάνς για τα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης κόντρα στην Μίλαν, σε μια μάχη που οι Nerazzurri έχουν σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Μπεράρντι και Χοακίν Κορέα είδαν από ένα γκολ να τους ακυρώνεται και στο 19’ ο Ματέους Ενρίκε είχε κεφαλιά άουτ, όπως και ο επιθετικός της Ιντερ στο 37’. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42’ με το τρομερό σουτ τοου Λουκάκου και αφού ο Φρατέζι στο 44’ δεν μπόρεσε να απαντήσει έπειτα από ατομική προσπάθεια, το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ιντερ καθάρισε συνοπτικά την υπόθεση νίκη. Στο 55’ η μπάλα στο σουτ του Μπελανόβα βρήκε στον Ρουάν και πήγε στα δίχτυα για το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ήταν ο Λαουτάρο που σούταρε και ο Ρουάν στάθηκε ξανά άτυχος για να γίνει το 3-0. Η Σασουόλο μείωσε με την κεφαλιά του Ματέους Ενρίκε στο 63’ σε 3-1 και εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές του Ιντζάγκι, έφτασε πιο κοντά στο 77’ με τη ζυγισμένη κεφαλιά του Φρατέζι (3-2).

Ομως η Ιντερ δεν θα έχανε τη νίκη. Στο 90’ έπειτα από εξαιρετική ανάπτυξη από αριστερά ο Μπρόζοβιτς βρήκε τον Λουκάκου και ο Βέλγος με ωραίο τελείωμα από διαγώνια θέση διαμόρφωσε το τελικό 4-2.