Ο κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας Νικόλας Παναγιώτου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Κύπελλο σε μια χρονιά με πολλές χαρές και λύπες. Ευτυχώς το τέλος της χρονιάς ήταν καλό για εμάς».

Θεωρείς ότι είναι επιτυχημένη η χρονιά; «Μετά το τέλος της χρονιάς, με το Κύπελλο, ναι είναι επιτυχημένη. Όταν κατακτάς έναν τίτλο δεν λες ότι είναι αποτυχημένη».

Που κρίθηκε ο τελικός; «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε αλλά με φάσεις. Εμείς σκοράραμε προς το τέλος με μια όμορφη συνεργασία και τελείωμα και κατακτήσαμε το τρόπαιο».

Που το αφιερώνεις; «Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στην κοπέλα μου και στον κόσμο της Ομόνοιας».

Πως εισπράττεις αυτή την αγάπη του κόσμου;  «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί με στηρίζει από την αρχή της χρονιάς. Με τιμά αφάνταστα το γεγονός αυτό και τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ο προηγούμενος προπονητής δεν σε χρησιμοποιούσε, με τον Σωφρόνη έγινες βασικός: «Υπήρχε διάστημα που δεν αγωνιζόμουν. Εγώ πάντα προσπαθούσα να δίνω το καλύτερο στις προπονήσεις και όταν τα δίνεις όλα έρχεται η στιγμή που θα ανταμειφθείς».

Για τον τελικό: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι θέλουν να αγωνίζονται».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Από την μέρα που ήρθε άλλαξε αρκετά, μας βοήθησε όλους, μας έδωσε ψυχολογία και με το δικό του πλάνο καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Εξωτερίκευσε μας λίγο τα συναισθήματα μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ: «Ήταν προς το τέλος του αγώνα και όταν μπήκε το γκολ το πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το Κύπελλο. Πανηγυρίζαμε σαν μικρά μωρά, το περίμενα καιρό».

Για τον Φώτη Παπουλή που σταματά το ποδόσφαιρο: «Ο Φώτης είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, με βοήθησε πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πρόσφερε πολλά στην Ομόνοια και στον Απόλλωνα και στην Εθνική».

Τι σου έλεγε; «Προσπαθεί πάντα τους μικρούς να μας βοηθά, μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί και μας δίνει ψυχολογία. Εξαιρετ6ικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής».

Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για εσένα, πέτυχε και γκολ κόντρα στην μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Το γκολ με την Γιουνάιτεντ θα το θυμάμαι για πάντα και στο τέλος το Κύπελλο. Δεν θα ξεχάσω αυτή την χρονιά».

Βρήκατε χημεία με τον Γιούστε στο κέντρο τη άμυνας: «Ο Έκτορ είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, με καθοδηγεί, μου μιλά, πάντα θέλει να με βοηθά. Οι δύο μας τα καταφέραμε πολύ καλά και βρήκαμε μια πολύ καλή χημεία».

Για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν: «Ήταν ωραία συναισθήματα μπροστά στον κόσμο. Είναι ότι πιο ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Ενόψει και της νέας σεζόν: «Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Conference, θέλουμε για 4η σερί σεζόν να μπούμε σε ομίλους και μετά στόχος το πρωτάθλημα».