Για να μπορεί μία ομάδα να προγραμματίζει το αύριο, πρέπει να έχει προπονητή. Στο ΑΠΟΕΛ, εν όψει του ότι σε ένα μήνα (βλέπε 22 Ιουνίου) αρχίζει η προετοιμασία, πρέπει να ολοκληρωθεί αυτό το κεφάλαιο στα επόμενα 24ωρα.
Για τούτο και αναμένεται να γίνει η απαραίτητη συνάντηση Πετρίδη-Μιλόγεβιτς, κατά την οποία θα συζητηθούν οι όροι πιθανής παραμονής του Σέρβου στον Αρχάγγελο.
Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν κοινή επιθυμία την επέκταση της συνεργασίας.
Απλά, ο Μιλόγεβιτς, θέλει να διασφαλίσει η διοίκηση τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ώστε να μην προκύψουν μεγαλύτερα εμπόδια στην ομάδα.
Από πλευράς διοίκησης και συγκεκριμένα ο Πρόδρομος Πετρίδης επιθυμεί να ανανεώσει την παρουσία Μιλόγεβιτς και στο μέτρο του δυνατού θα προσπαθήσει να μειώσει τις εκκρεμότητες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ομάδας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το οικονομικό πρόβλημα, έχει διογκωθεί, λόγω της αποτυχία να προκριθεί η ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο.
Η τελευταία φορά που το ΑΠΟΕΛ, άντλησε λεφτά από την ΟΥΕΦΑ, ήταν το 2019-20 με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Στη συνέχεια και για τρεις συνεχόμενες σεζόν, δεν κατάφερε να επαναλάβει ευρωπαϊκή επιτυχία και για τούτο έχει συσσωρευθεί μεγάλη οικονομική ζημιά.
Υπολογίζεται το θέμα προπονητή να τελειώσει από μέρα σε μέρα και το ζητούμενο πλέον, είναι να εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση που θα ενημερώνει για το τελικό αποτέλεσμα.