Ο Αργεντινός σταρ έδωσε ιδιαίτερη ονομασία στην επιχείρησή του, αφού το εστιατόριο θα λέγεται «Hincha», που στα ισπανικά σημαίνει οπαδός.
Το εστιατόριο του Μέσι φιλοξενείται στο ξενοδοχείο «Mim» στην Ανδόρα, με σεφ τον Ναντού Τζουμπανί, ενώ άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα, ενώ θα προσφέρει τα αγαπημένα πιάτα του Λιονέλ Μέσι.
Στο μενού του εστιατορίου, ξεχωρίζει η «χρυσή μπάλα», που θα προσφέρεται ως επιδόρπιο και αποτελεί ένα γλυκό αντίγραφο του τροπαίου που έχει κατακτήσει ο 36χρονος επτά φορές στην καριέρα του και το οποίο κοστίζει 24 ευρώ.