Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ενημερώνουν πως θα μεταβούν στη Σερβία για να στηρίξει την ΟΦΚ Βελιγραδίου.
Αναλυτικά:
«Μετά από τις συνεχόμενες παρουσίες των αδελφών μας της ΟΦΚ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, τόσο στα περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια ποδοσφαίρου όσο και στο φετινό αγώνα χειροσφαίρισης, έφτασε η στιγμή να βρεθούμε εμείς στο πλάι τους. Όχι για οποιοδήποτε αγώνα, αλλά για τον αγώνα «ζωής και θανάτου» απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας με μοναδικό στόχο την νίκη και την προσπέλαση μόλις 3 στροφές πριν το τέλος.
Όπως είναι γνωστό μέσω και της δικής μας συσχέτισης, το Ιστορικότερο Σωματείο του Βελιγραδίου ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από οικονομικά ζητήματα και φέτος είναι η χρονιά που παλεύει με αξιώσεις πρώτιστα για την επιστροφή στην 2η κατηγορία βλέποντας το μέλλον αισιόδοξα για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, στην κορυφαία κατηγορία του Σέρβικου πρωταθλήματος.
Η απόβαση ξεκίνησε από χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο έτσι ώστε ο κόσμος μας, μαζί με τα αδέλφια της ΟΦΚ να πάρουν την πολυπόθητη αυτή νίκη κόντρα στην Ζεμουν. Αύριο λοιπόν η δίκη μας μάχη θα βρίσκεται στο Βελιγράδι υποστηρίζοντας το ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ συναπάντημα για 1911 λόγους!
Klub prijatelja OFK Beograda
ОФК – ANO – DYNAMO
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪»