Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για το σημαντικό παιχνίδι με την Πάφος FC:  «Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια εδώ και περίπου τρεις μήνες. Κάναμε ένα σερί με απίστυτα αποτελέσματα σε παιχνίδια ντέρμπι. Θα πάμε στη Πάφο για να νικήσουμε, μια ποιοτική ομάδα που έκανε σημαντικά βήματα προόδου. Δεν εξαρτάται από το δικό μας αποτέλεσμα. Θέλει και η Πάφος FC τη νίκη έχοντας ακριβώς τα ίδια δεδομένα με εμάς και προμηνύονται δύο μεγάλα παιχνίδια σε ΓΣΠ και Πάφο»

Ο Απόλλωνας είναι έτοιμος; «Είμαστε πανέτοιμοι, με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αλλά δεν φοβόμαστε, είμαστε δυνατοί και θα πάμε να νικήσουμε»

Για τους τραυματίες: «Έχουμε εκτός Ρομπέρζ, Βα και Ουάρντα».

Πόσο κόσμο θα έχετε στην Πάφο; «Συνεχίζεται η προπώληση, είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν τα 1.100 εισιτήρια».

Για την προσπάθεια του Πίττα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ: «Δεν υπάρχει αυτό στην σκέψη μας. Ο Πίττας κάνει ακόμα μια τρομερή χρονιά, είναι πολυβόλο, δεν σταματά και τα περισσότερα γκολ τα βάζει σε ντέρμπι. Είναι για μεγάλα παιχνίδια ο Πίττας».

Για την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα: «Από βδομάδας».

Άφησε κάτι να αιωρείται ο Ουάρντα με τις άγκυρες που ανάρτησε. Θα μείνει στον Απόλλωνα;  «Όλα αυτά θα συζητηθούν με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έχουμε ένα… τελικό μπροστά μας και προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι το εξωπραγματικό. Πριν δύο μήνες ήμασταν στο -19 από την ΑΕΚ και πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας».

Για τις τοποθετήσεις του κ. Ευθύμιου Ευθυμίου για το Νίκο Κίρζη; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ): «Να πούμε ότι ο κ. Κίρζης αποτελεί κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Απόλλωνα και να εξισώνουν υποθέσεις με κόκκινους φακέλους με μια απλή τοποθέτηση σε μια διάσκεψη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα κόσμημα με έναν πρόεδρο επίσης κόσμημα. Ο Απόλλωνας δεν χαρίζεται σε κανέναν, παίζει με όλους το ίδιο. Όταν ενημερώθηκε ο Κίρζης ότι θα κλητευθεί ήταν την μέρα που θα ταξίδευε στις ΗΠΑ και τους είπε με την επιστροφή του ότι ήταν στην διάθεση τους. Ήρθε ο κλητήρας στα γραφεία της εταιρείας που δεν είναι η έδρα του προέδρου και ως εκ τούτου δεν πήρε ποτέ κλήση. Από κει και πέρα αφού είδε ότι παραπέμφθηκε, έστειλε επιστολή και στην Επιτροπή και στον Γενικό Εισαγγελέα που εξηγεί τι έγινε. Δεν μπορούν να διασύρουν έναν άνθρωπο με το εκτόπισμα του κ. Κίρζη. Αν το εξισώνουμε αυτό με κόκκινους φακέλους, τότε να το κλείσουμε γιατί δεν έχουμε καμιά σωτηρία. Τίποτα από όλα αυτά δεν ευσταθεί».