Στην ΑΕΛ ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού της 24ης Μαΐου για τον τελικό κυπέλλου και συγκεντρώνονται μόνο σε αυτό. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πανηγυρίσουν όπως και το 2019 μέσα στο ΓΣΠ και να φέρουν το κύπελλο στην Λεμεσό. Από την τωρινή ομάδα, ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ που είχε κατακτήσει το κύπελλο το 2019, θα βρούμε ότι υπάρχουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές.
Πρώτος ο τωρινός αρχηγός (σ.σ. τότε ήταν ο Τζούνιορ), Αντρέ Τεσέϊρα, που στην δεύτερη του χρονιά με την ομάδα, πανηγύρισε τίτλο. Ο ίδιος θέλει να φτάσει με την ομάδα σε μια δεύτερη κατάκτηση τίτλου και να σηκώσει ο ίδιος την κούπα αυτή την φορά. Δεύτερος ο Νταβόρ Ζτραφκόσκι με τον Σκοπιανό να πανηγυρίζει και αυτός τίτλο την δεύτερη του χρονιά στην ομάδα.
Πλέον ο Νταβόρ είναι από τους αρχηγούς της ΑΕΛ και αυτός και θα το προσπαθήσει και αυτή την φορά για να πάρει ακόμα ένα τίτλο. Τέλος ο Στυλιανός Παντελή, που στην θεωρία είναι παλιότερος του ρόστερ, είναι στην πρώτη ομάδα από την περίοδο 2015/16, ήταν και αυτός στην ομάδα του 2018/19, μέχρι τον Ιανουάριο όπου μετά δόθηκε δανεικός στην Λετονική Γιελγκάβα.

Αριστείδου Μιχαήλ