Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές για τυχόν επεισόδια, ενόψει του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΑΠΟΕΛ για την 9η φάση του πρωταθλήματος Cyta το απόγευμα της Κυριακής. 
H Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έχει λάβει ήδη όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα αστυνόμευσης με σκοπό την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων αλλά και την προστασία των περιουσιών. Με τον αγώνα να έχει κριθεί «υψηλού κινδύνου», πληροφορίες θέλουν τους οργανωμένους οπαδούς και των δύο ομάδων να δίνουν μαζικά το «παρών» τους.
Για τον λόγο αυτό έχει εκπονηθεί σχετική διαταγή επιχείρησης στην οποία θα λάβουν μέρος πέραν των 230 μελών από διάφορες επαρχίες, Τμήματα και μονάδες της Αστυνομίας. Παράλληλα θα συγκροτηθούν τρεις αντιοχλαγωγικές διμοιρίες από την ΜΜΑΔ, ενώ θα βρίσκεται στη Λεμεσό και ο «ΑΙΑΝΤΑΣ». Η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού θα ενισχυθεί και από μέλη της Λιμενικής, της Αστυνομικής Ακαδημίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων, καθώς και από το Τμήμα Τεχνολογική Ανάπτυξης για χειρισμό αντίστοιχων θεμάτων αλλά και δύο drones.
Σημειώνεται ότι στη Διεύθυνση θα τεθεί, επίσης, σε λειτουργία το Κέντρο Καταστάσεων Χειρισμού Κρίσεων όπου θα βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν και 120 επιτηρητές που θα διενεργούν ελέγχους.