Το είπε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι ο Νίκος Κίρζης έριξε αρκετά χρήματα και τον Ιανουάριο για τις μεταγραφές, με την διαφορά ότι αυτή την φορά έπιασαν τόπο τα χρήματα (αγωνιστικά) μιας και οι τρεις από τις τέσσερις προσθήκες βοήθησαν αρκετά την ομάδα.
Δεν θέλαμε τον Φανούριο να μας το πει. Το βλέπουμε ότι Ουάρντα, Εκπολό και Ντόνιο έδωσαν κάποια πράγματα που χρειαζόταν η ομάδα αλλά το θέμα είναι ότι είναι πλέον αργά.
Αν ο στόχος στο ντέρμπι με τον Άρη που ήταν η νίκη υλοποιείτο τότε θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα που θα είχαν να κάνουν με την 3η θέση αλλά η ήττα ουσιαστικά θέτει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό και εκτός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Περίμεναν οι γαλάζιοι και την… συμβολή της Πάφος FC σε αυτό το κομμάτι αλλά οι Παφίτες φαίνεται ότι δύσκολα θα τους κάνουν την χάρη και να τερματίσουν σε μια από τις πρώτες τρεις θέσεις και την ίδια στιγμή να πανηγυρίσουν και το Κύπελλο.
Και έρθουν τα κάτω πάνω και γίνουν όλα αυτά θα πρέπει και ο Απόλλωνας να τερματίσει τουλάχιστον στην 4η θέση… κομματάκι δύσκολο να συμβούν όλα ταυτόχρονα.