Η Ίντερ πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στο «Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα την περασμένη Τρίτη που την έκανε το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να φέρει την απόλυτη ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι.
Απόδειξη ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην τελευταία προπόνηση των νερατζούρι ενόψει του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στην Μπενφίκα, με τους Αντρέ Ονάνα και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να πρωταγωνιστούν σε καυγά και να χρειάζεται η παρέμβαση συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Όλα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο κίπερ της Ίντερ έπεσε με φόρα πάνω στον Κροάτη μέσο κυνηγώντας μία μπάλα, με τον Μπρόζοβιτς να νευριάζει και να πλησιάζει με άγριες διαθέσεις τον συμπαίκτη, για να πέσουν πάνω τους ως «πυροσβέστες» οι Λουκάκου και Ντ’Αμπρόζιο για να μην ξεφύγει και άλλο η κατάσταση.
Όπως και έγινε, με την ένταση να περιλαμβάνει ένα μικρό σπρώξιμο από πλευράς Μπρόζοβιτς και μερικά «γαλλικά», αλλά να μην κρατάει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα και την προπόνηση να συνεχίζεται κανονικά.