Οι Νιου Γιορκ Νικς ολοκλήρωσαν την μίνι… έκπληξη, επικρατώντας ξανά στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (106-95), πανηγυρίζοντας την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας!

Οι Νεοϋορκέζοι ήταν θεωρητικά το αουτσάιντερ πριν την έναρξη της σειράς, ωστόσο απέδειξαν ότι φέτος δεν αστειεύονται αφού έφτασαν με άνεση στις τέσσερις νίκες (4-1), κλείνοντας θέση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας και πλέον περιμένουν τους Χιτ!

Οι Νικς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Τζέιλεν Μπράνσον και τον Αρ Τζέι Μπάρετ που ηγήθηκαν για την ομάδα του Τομ Τίμποτο, με τους Καβαλίερς να «ξυπνούν» αργά στην αναμέτρηση, γνωρίζοντας έναν άδοξο αποκλεισμό, δεδομένων των προσδοκιών που δημιούργησαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Τζέιλεν Μπράσον ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Αρ Τζέι Μπάρετ να καταγράφει 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από την πλευρά των Κλίβελαντ Καβαλίερς ξεχώρισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ που είχε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.