Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με εντατικό τρόπο την αναζήτηση του κατάλληλου προπονητή για την επόμενη μέρα στον ερυθρόλευκο πάγκο. Τα τελευταία 24ωρα στο προσκήνιο μπήκε το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές με τον Ιταλό προπονητή και υπάρχει θετική άποψη γι’ αυτόν, την ώρα που ο ο ίδιος έχει παραλάβει video με τους αγώνες της ομάδας. Προς το παρόν, δεν υπάρχει deal, καθώς ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να απαντήσει έως το τέλος Απριλίου ή το αργότερο έως τις αρχές Μαΐου. Ο Γκατούζο δεν είναι ο μόνος προπονητής με τον οποίο έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και με άλλους υποψηφίους από τη διεθνή αγορά.

Οι εναλλακτικές για τον ερυθρόλευκο πάγκο

Η λίστα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και γεμάτη σημαντικά ονόματα. Ένα εξ αυτών που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο 48χρονος Ουκρανός εργάζεται στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από το 2021 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει ομάδες όπως η Ντιναμό Κιέβου, η Αλ Αχλί και η Φερεντσβάρος.

Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και την περίπτωση του Μπρούνο Λάζε, ο οποίος απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία. Ο 46χρονος Πορτογάλος είναι αυτή την περίοδο ελεύθερος, καθώς τον περασμένο Οκτώβρη αποτέλεσε παρελθόν από τη Γουλβς. Από το 2019 έως το 2020 καθόταν στον πάγκο της Μπενφίκα, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Σημαντική υποσημείωση το γεγονός πως ατζέντης του είναι ο Ζόρζε Μέντες.

Το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο συνεχίζει να συνδέεται με τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να είναι από εκείνους που είχαν ακουστεί για τους ερυθρόλευκους από την πρώτη μέρα της παραίτησης του Μίτσελ. Ο 42χρονος είναι ελεύθερος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες από το 2015 έως το 2017 και γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τι χρειάζεται για να ηγηθεί αυτού.

Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Στίβεν Τζέραρντ. O 42χρονος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Άστον Βίλα είναι ελεύθερος, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μπαράκ Μπαχάρ έχει απασχολήσει επίσης τους ερυθρόλευκους. Όμως, σύμφωνα με το sport5.co.il, ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα θα αποχωρήσει από το Ισραήλ το καλοκαίρι και επόμενος σταθμός του φαίνεται πως θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, με τον οποίο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο για δύο εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, ο Μαρθελίνο έχει πει “όχι” στον Ολυμπιακό αμέσως μετά την παραίτηση του Μίτσελ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός έχει αρνηθεί τους ερυθρόλευκους, καθώς αυτό συνέβη και τον Σεπτέμβριο, ωστόσο θα δείξει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα.