Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ…

-Για το ματς με τον Ακρίτα: «Δεν ξέρω αν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ ή όσοι παίρνουν αποφάσεις, είδαν αυτά τα παιχνίδια. Όσο και να προσπαθούμε δεν μπορείς να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να έχουν κίνητρο. Ήταν και λίγο προσεκτικοί οι παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης».

-Για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο: «Η… μεγάλη βδομάδα αρχίζει πιο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε με μια ομάδα που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία από εμάς, έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρέα Μακρή. Νιώθουμε ότι πρέπει να βγάλουμε πολύ καλό πρόσωπο για να περάσουμε. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Εμείς δεν βγάλαμε και το καλύτερο πρόσωπο τη φετινή χρονιά ώστε να πούμε ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί. Αυτή είναι η αλήθεια. Πάμε για τη νίκη».

-Τα αγωνιστικά: «Πλην του Κύπρου Νεοφύτου δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Είχε ένα σοβαρό θέμα με την Εθνική και θέλουμε να το θίξουμε, όσον αφορά τα γήπεδα που γίνονται οι προπονήσεις. Δεν είναι και τα πλέον κατάλληλα».

-Για τον κόσμο: «Έχουμε τέσσερεις χιλιάδες εισιτήρια, μας έδωσε όλη την Ανατολική ο Ολυμπιακός, ήδη πωλήθηκαν δύο χιλιάδες. Υπολογίζουμε περίπου δυόμιση με τρεις χιλιάδες κόσμο. Ίσως να έχουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση τη φετινή σεζόν».