«Together we can do it», ήταν μεταξύ άλλων μία φράση από τον Ιβάν Τρισκόφσκι στον κόσμο που παρευρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Πάνω κάτω, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η τοποθέτηση του Χοσέ Λουΐς Όλτρα στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα του κι ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
Η ΑΕΚ καλείται πολύ απλά πλέον να προχωρήσει από τα λόγια στις πράξεις. Να αποδείξει ότι όντως… μπορεί. Να κάνει πράξη το «yes we can». Η απόδειξη φαίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγωνιστικό χώρο –πουθενά αλλού.
Το βράδυ της Κυριακής καλείται στο γήπεδο που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό ως τώρα, να πάρει το «διπλό» επί του Απόλλωνα για να βροντοφωνάξει ότι αυτόν τον τίτλο, είναι διατεθειμένη να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους. Ιδού η Ρόδος λοιπόν. Τα υπόλοιπα, κοντά στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.
Ο Όλτρα, που δεν υπολογίζει στους Άλτμαν και Εγγλέζου, θα παρατάξει πιθανότατα τους Πίριτς, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Ροσάλες, Λέδες, Πονς, Φαράζ, Γκιούρτσο, Τρισκόφσκι, Λόπες.

Ανδρέας Βεντούρης