Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν το τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ. Όπως και με την Ομόνοια δεχθήκαμε  την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Αν μπορώ να χωρίσω σε δύο μέρη την απόδοση μας, παίξαμε ένα διάστημα πολύ καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε. Υπήρχαν και προβλήματα με τις αλλαγές. Δεν μας έχουν δώσει αυτά που περίμενα. Πάντα έρχεται και η κούραση στο β΄ μέρος, είναι και το ρίσκο. Η ΑΕΚ έβαλε πολλούς επιθετικούς, έπαιζε στην έδρα της και εμείς δεν αντιδράσαμε καλά. Φεύγουμε με έναν βαθμό. Θα με ρωτήσατε αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Με την απόδοση για μεγάλο διάστημα είμαι ευχαριστημένος και υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Θα μετρήσει κάθε βαθμός. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Απόλλωνα».

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ νίκησε μόλις σε δύο παιχνίδια στα τελευταία εφτά: «Αν κοιτάζεις μόνο τα νούμερα, δεν πιστεύω ότι έχουμε πτώση. Έχουμε πάρει παιχνίδια χωρίς να παίξουμε καλά. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να παίζεις καλά και ας μην κερδίσεις. Κάναμε μαζεμένα λάθη και χάσαμε βαθμούς. Πως να το εξηγήσουμε; Και με την Ομόνοια έγινε στο τέλος. Όμως για εμένα ως προπονητής μετράει πως τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Ποτέ δεν μιλάω για ονόματα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του Ντογκαλά και του Μαρκίνιος γιατί θα τους χρειαστούμε πάρα πολύ στη συνέχεια».

Για το γεγονός πως χάθηκε πάλι το παιχνίδι στο τέλος: «Όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές και όλες έχουν καλούς προπονητές. Είδαμε την ΑΕΚ πως από το 60′ άρχισε να κάνει αλλαγές και να βάζει επιθετικούς. Υπήρξε και κούραση για εμάς όπως είπα και πριν και οι αλλαγές δεν βοήθησαν. Πολλές φορές κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα. Πρέπει να έχουμε υψηλό στάνταρ όμως τώρα αρχίζει και η πίεση του πρωταθλήματος. Έμειναν εφτά παιχνίδια, 21 βαθμοί. Δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση, δεν είναι εύκολο. Γι’ αυτό το παιχνίδι κρατάω την απόδοση για ένα χρονικό διάστημα. Από τότε που ήρθα εδώ, ίσως να είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια».

Για την πίεση που μπαίνει όταν δεν κερδίζει η ομάδα: «Όποιος έχει διαλέξει να δουλεύει σαν προπονητής ή παίκτης, πρέπει να μάθει να δουλεύει υπό πίεση. Αυτό είναι το ωραίο στον αθλητισμό. Εμένα δεν μου αρέσει να μην έχω πίεση. Όπως είναι για εμάς η πίεση, είναι και για τις άλλες ομάδες».