Τα αγωνιστικά νέα και συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν κάποια αμφιβολία για το βαθμό ετοιμότητας τους, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την αρχή της ερχόμενης βδομάδας.
Τόσο ο Δώνης, όσο και ο Μπεν είναι προγραμματισμένο από την ιατρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ να ενταχθούν με την ομάδα από την προπόνηση της Δευτέρας. Είναι οι δύο παίκτες τους οποίους περιμένει ο Μιλόγεβιτς για να φτιάξει το πλάνο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Αναφορικά με τις αλλαγές που ενδεχομένως να κάνει ο προπονητής, θα αφορούν τη μεσαία γραμμή και την επιθετική. Ίσως να μην δώσει φανέλα βασικού στον Νταουσβίλι και να αλλάξει ρόλο ο Βιγιαφάνες. Δηλαδή με ανασταλτικά καθήκοντα και με το Σαρφό στη γνώριμη του θέση.
Είναι και ο Ντάλσιο παίκτης που μπορεί να δώσει λύση στη μεσαία γραμμή και ειδικά αν ο Μπεν δεν πάρει φανέλα βασικού, τότε η 3άδα θα συγκροτηθεί από τους Βιγιαφάνες, Σαρφό, Ντάλσιο.
Δεξιά στην επίθεση, αν ο Δώνης είναι 100% έτοιμος θα πάρει τη θέση και μία άλλη αλλαγή αναμένεται να είναι ο Μαρκίνιος αριστερά στην επίθεση. Ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ ανάμεσα σε Κβιλιτάια και Μακέντα.
Δεν αναμένονται αλλαγές στην άμυνα με την γνωστή 4άδα που αποτελείται από τους Κρέσπο,Καρώ,Σούσιτς και Φεράρι με τον Ντβάλι να είναι η εναλλακτική λύση.