Εμείς όταν δίνουμε μια υπόσχεση την κρατάμε. Σας τάξαμε ντέρμπι και επιστρέψαμε σε αυτά, σας τάξαμε στιγμές μαγείας και οι Wasted Talents μας προσφέρουν τέτοιες κάθε βδομάδα. Σας είπαμε πως θα πάμε σε άλλο επίπεδο και το κάναμε. Κάποιοι ίσως δεν μας πίστεψαν, κάποιοι ίσως γέλασαν, κάποιοι άλλοι δεν έδωσαν καν σημασία. Όμως η υπόσχεση τηρήθηκε. Μετά τα βίντεο, τα στατιστικά και τις ματσάρες, η παρέα που ομορφαίνει τα βράδια μας παρουσιάστηκε με νέες εμφανίσεις! Ναι, έκαναν και φανέλες! Τόσο πολύ ανέβασαν το επίπεδο και δεν μπορούμε παρά μόνο να τους δώσουμε συγχαρητήρια.
Όσον αφορά τον αγώνα, τα Black Talents επικράτησαν με 6-4 σε μια αναμέτρηση που ήταν στην… κόψη του ξυραφιού, όμως βρήκαν τρόπο να «σπάσουν» τον ρυθμό των Wasted Whites και να φτάσουν στη νίκη. Συγκεκριμένα, σε μια κρίσιμη καμπή του ματς και ενώ το σκορ ήταν 4-4 η αναμέτρηση διακόπηκε για 10 λεπτά και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έγινε εσκεμμένα. Γιατί με την επανέναρξη η ομάδα με αρχηγό τον Παύλο «σκόρπισε» την ομάδα με αρχηγό τον Χρήστο που ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τα 10 λεπτά αδράνειας και «έχασε τα πόδια της». MVP του ματς ήταν ο Σωκράτης πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ ενώ από την άσπρη ομάδα ξεχώρισε ο Κρίτωνας ο οποίος συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι και την τελευταία φορά μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ!

Υ.Γ. Οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειώσει! Μείνετε συντονισμένοι!

Υ.Γ. 1. Μπορεί να καθυστέρησε το άρθρο να δημοσιευτεί, όμως είπαμε… τις υποσχέσεις μας τις κρατάμε!

WASTED WHITES: Από αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Κρίτωνας, Ερμής, Αλέξης. ΚΑΤΩ: Ανδρέας (Εντού), Χρήστος, Φάνος.

BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Σωκράτης, Κωνσταντίνος, Γιώργος (Λόζας). ΚΑΤΩ: Λούκας, Παύλος, Γιώργος Γιωργαλλής.

Δείτε τα γκολ: