Στην ΑΕΛ έκαναν μια συγκινητική προσπάθεια να προλάβουν το πρώτο γκρουπ, χωρίς να τα καταφέρουν τελικά και έτσι η ομάδα θα αγωνιστεί στο δεύτερο και… αδιάφορο για εκείνη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πετύχει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, δίνοντας μια ηλιαχτίδα ελπίδας για τη φετινή χρονιά.
Ο ερχομός του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, είναι το σημείο αναφοράς, γιατί με την δουλειά του, φαίνεται πως η ομάδα αποδίδει όσο καλύτερα γίνεται υπό τις περιστάσεις…
Αυτό που ξεχώρισε από τον Σκοπιανό τεχνικό, είναι ότι έδωσε ρόλο στον κάθε ένα ποδοσφαιριστή, χωρίς να αλλάζει θέσεις και πρόσωπα. Έτσι όλοι ήξεραν τι ζητούσε ο κύριος Γιαννέφσκι από τους ίδιους, και με αυτό τον τρόπο η ομάδα πορεύτηκε.
Παρά τις πολλές απουσίες που είχε σε κάποια παιχνίδια (σε κάποια χρονικά σημεία έφθαναν και τις 15), δεν… μπέρδεψε την ομάδα, με αλλαγές θέσεων σε ποδοσφαιριστές και προτίμησε να βάζει τον κάθε ένα εκεί που μπορούσε να αποδώσει καλύτερα.
Στην ουσία, ο μόνος που «μετατέθηκε» ήταν ο Κοντινέλα, με τον Ιταλό να αγωνίζεται  σε κάποια παιχνίδια στα άκρα της επίθεσης…

Μιχαήλ Αριστείδου