Σύμφωνα με το «Athletic», ο Νεϊμάρ επιθυμεί να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα επόμενα χρόνια και μάλιστα να κλείσει εκεί την καριέρα του, καθιστώντας περίπλοκο για τον σύλλογο να τον ξεφορτωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν οι Κριστόφ Γκαλτιέ και Λουίς Κάμπος έχουν βάλει ήδη μπρος τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, προμηνύοντας γενναία εκκαθάριση «αστέρων» κι ένα ρόστερ που θα χτιστεί γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ. Αυτόματα, κάτι τέτοιο αφήνει ερωτηματικά για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και του Νεϊμάρ στον σύλλογο, ειδικά στην περίπτωση του πρώτου που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένδειξη πως θα ανανεώσει.

Και μπορεί ο Αργεντινός να αποφασίσει από μόνος του να αποχωρήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα, ο Νεϊμάρ, όμως, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να ακολουθήσει τα χνάρια του και σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο απόσυρσης στην Παρί!

Όπως αναφέρει το «Athletic», ο Βραζιλιάνος σταρ είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή του στον παριζιάνικο σύλλογο και με δεδομένο πως έχει συμβόλαιο ως το 2027, δεν φαίνεται να έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο μεταγραφής και σκοπεύει να κλείσει δεκαετία στο κλαμπ!

Ο «Νέι» τέθηκε πρόσφατα νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό στον αστράγαλο και συνολικά από το 2017 έχει αγωνιστεί οριακά σε πάνω από το 50% των αγώνων της Παρί. Τις τελευταίες σεζόν κυκλοφορούν κάθε καλοκαίρι σενάρια αποχώρησης, αλλά ακόμα κι αν η διοίκηση του κλαμπ επιδιώξει τη μετακίνησή του, το υψηλό του κασέ σε συνδυασμό με το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής από τη στιγμή που δένεται με συμβόλαιο τεσσάρων ακόμα ετών, βάζει «φρένο» στους επίδοξους μνηστήρες.