Δεν είναι μόνο οι δύο σερί ισοπαλίες με Ομόνοια και Πάφος FC, είναι η απόδοση της ομάδας που δεν θυμίζει το καλό ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο, το ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς που κέρδιζε τον θαυμασμό, ακόμα και των αντίπαλων.
Όσο και αν διατηρεί ακόμα το προβάδισμα από την 1η θέση και θα πάει να παίξει με την ΑΕΚ στην Αρένα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με προβάδισμα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο ΆρηςΑΕΚ, εντούτοις, αυτό που πρέπει να φροντίσει να κάνει ο προπονητής, είναι να διορθώσει το αγωνιστικό σκηνικό, όπως αυτό εμφανίστηκε στις δύο αγωνιστικές της δεύτερης φάσης.
Η δικαιολογία των απουσιών παύει να υφίσταται στην κρίσιμη φάση που διέρχεται η κούρσα ανάδειξης του πρωταθλητή, όπως επίσης, παύει να υφίσταται και όποιος άλλος λόγος που πιθανόν να επηρεάζει την ομάδα.
Η σημασία της κατάκτησης του τίτλου, είναι τόσο μεγάλη που πρέπει να υποχρεώσει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, να βελτιώσουν την απόδοση και να καταφέρουν στις 8 αγωνιστικές να κόψουν πρώτοι το νήμα.
Το σκηνικό που είδαμε με την Πάφος FC με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν σκόραρε στο ΓΣΠ για πρώτη φορά ( στο πρωτάθλημα) μετά την 6η αγωνιστική ( ματς με Καρμιώτισσα) δεν είναι ότι καλύτερο για την ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία.
Το καλό ΑΠΟΕΛ  του Μιλόγεβιτς μας συνήθισε να είναι μία ομάδα που «πνίγει» τον κάθε αντίπαλο ( ειδικά στην έδρα του) και βρίσκει τρόπο να σκοράρει.
Αυτό δεν έγινε και μοιραία έχασε την ευκαιρία, να πάει στη διακοπή με μία σημαντική διαφορά από τη 2η θέση και πολύ πιο άνετο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

η ΑΛΉΘΕΙΑ