Σε 20 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κόλο Μουανί έχει συμμετοχή σε 20 γκολ της Άιντραχτ, με τον Γάλλο επιθετικό να βάζει την υπογραφή του στη σημερινή επικράτηση, με 2-0, επί της Βέρντερ. Για την ομάδα της Βρέμης, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη δέκατη θέση.

Μόλις στο 8ο λεπτό, η Άιντραχτ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν, ο Μαξ σέντραρε για να βρει τον Γιάκιτς, αλλά, ο Φριντλ παρενέβη και με αυτογκόλ έκανε το 1-0. Για τον αρχηγό της Βέρντερ, ήταν το δεύτερο αυτογκόλ στη σεζόν. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καμάντα βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Βέρντερ, αλλά, αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, η Άιντραχτ είχε δυο ακόμα καλές στιγμές, για το 2-0, με τη Βέρντερ να μην απειλεί, καθόλου.
Έτσι, στο 52ο λεπτό, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, από τον συνήθη ύποπτο, τον Κόλο Μουανί. Από σέντρα του Μαξ, ο Γάλλος έπιασε τη κεφαλιά, ο Τραπ απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Κνάουφ, ο οποίος τη γύρισε στον Κόλο Μουανί και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, η ομάδα της Βρέμης μετρούσε μηδέν σουτ, για να ολοκληρώσει, τελικά, την αναμέτρηση με τρία σουτ, αλλά, κανένα στον στόχο. Στο τελευταίο μισάωρο, το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλό τέμπο, με την Άιντραχτ να κάνει διαχείριση δυνάμεων, ενόψει της πρώτης μάχης με τη Νάπολι, μεσοβδόμαδα, για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην έκτη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Όσο για τον Κόλο Μουανί, μετράει 10 γκολ και 10 ασίστ στη πρώτη του σεζόν στη Bundesliga.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Κνάουφ, Καμάντα, Σο, Μαξ (73′ Λεντς), Λίντστρεμ (87′ Αλιντού), Γκέτσε (87′ Αλάριο), Κόλο Μουανί (68′ Μπορέ)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Σταρκ (73′ Πίπερ), Βελίκοβιτς, Φριντλ, Γκρουέβ, Ρομάνο Σμιντ (85′ Ντίνκτσι), Γιουνγκ (67′ Μπουχάναν), Νίκλας Σμιντ, Στάγκε (67′ Φίλιπ), Ντουκς, Φούλκρουγκ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ