Τις επίμαχες φάσεις της 25ης αγωνιστικής σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

ΠΑΦΟΣ FC-ΑΡΗΣ
Στο 62’ ενώ ο Μπέκγτσον έχει κίτρινη κάρτα, κάνει απρόσεκτο παίξιμο κι αν του έδειχνε δεύτερη κίτρινη δεν θα διαφωνούσα καθόλου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΕΛ
«Είχαμε μια φάση, κατά πόσον ο Χαρογιάν κάνει παράβαση στο Ρόμο στην περιοχή όμως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό».

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ
«Στο 23’ είχαμε μια παράξενη φάση. Κρέσπο και Καρώ προσπάθησαν να κλείσουν τον Μπεσεντίν. Ο διαιτητής είπε παίζεται, δεν επενέβη το VAR διότι δεν ήταν άσπρο-μαύρο η φάση. Στο 36’ ενώ ετοιμάζεται να εκτελεστεί ένα φάουλ, βλέπουμε τον Τσεπάκ να είναι στο έδαφος από σπρώξιμο του Μίλετιτς. Η μπάλα δεν είχε χτυπηθεί από τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ ακόμη. Αν ήταν εντός παιδιάς το σπρώξιμο, θα ήταν πέναλτι. Στο 46’, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκαν ότι προϋπήρξε φάουλ και πράγματι υπήρξε από τον Μακέντα. Ήταν καλή η διαιτησία του Δανού. Το κυριότερο είναι πως δεν υπάρχει προκατάληψη».

ΕΝΠ-ΑΚΡΙΤΑΣ
«Στο 17’ βγήκε ο τερματοφύλακας, χτύπησε τον Ρουσιά, διαιτητής και VARίστας είπαν παίζεται, για μένα υπήρχε πέναλτι. Στο δεύτερο γκολ της ΕΝΠ, ούτε εμείς καταλάβαμε σε πόσα σημεία ελέγχθηκε η φάση. Στην αρχή για οφσάιντ, μετά για φάουλ ή αν επηρέαζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Επηρέαζε αντίπαλο, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ. Ήταν η ίδια περίπτωση που είχαμε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Ελ Αραμπί πήδηξε για να παίξει την μπάλα, το αν δεν την βρήκε δεν με ενδιαφέρει. Υπήρχε οφσάιντ. Το πέναλτι που έδωσε στον Ακρίτα σωστά την πήρε πίσω, η μπάλα χτύπησε στον ώμο του παίκτη της ΕΝΠ».

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΚ
«Ο Χαμάς σέρνει λίγο το πόδι του και ίσως παρέσυρε τον διαιτητή κι ο τρόπος που έπεσε. Ο διαιτητής καλύπτεται από τον κανονισμό με το υπερβολικό του πέσιμο. Όταν είναι θέατρο, είναι θέατρο. Στο 85’ που ζήτησαν από τον Απόλλωνα να δοθεί κίτρινη στον Ναούμ, είχαν επαφή με τον Χάμπο, μετά έπεσε. Εδώ δεν ήταν θέατρο».