Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Χετάφε, η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 2-1 και παλεύει στα ίσα για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Στην προτελευταία θέση η Χετάφε αλλά μόλις στο -2 από τη Βαγιαδολίδ που βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 9ο μόλις λεπτό ο Αραμπάρι σέντραρε από δεξιά και ο Ουνάλ με κεφαλιά έγραψε το 0-1 ενώ στο 16’ η κεφαλιά του Πάου Τόρες πέρασε μόλις έξω. Στο 29’ ο Ρέινα είπε όχι σε προσπάθεια του Μακσίμοβιτς και  στο 45’ ο Σορία απέκρουσε το σουτ του Πίνο και στην επαναφορά ο Τσουκβουέζε πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Μάλιστα στο 52ο λεπτό ο Τσουκβουέζε έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά και γύρισε την  μπάλα στον Μοράλες που πλάσαρε από κοντά για το 2-1. Στο 68’ ο Ρέινα έσωσε  μετά από σουτ του Ουνάλ και στο 74’ ο Τούρκος έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από λάθος του Αλμπιό. Στο 90+1’ το σουτ του Αλενιά πέρασε μόλις έξω και στο 90+3’ ο Τόρες πρόλαβε σωτήρια τον Ουνάλ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Α.Μορένο (60’ Πεδράθα), Τόρες, Φόιθ, Καπού, Παρέχο, Τεράτς (79’ Μόχικα), Πίνο (60’ Μπαένα), Τσουκβουέζε (85’ Χεράρδ Μορένο), Μοράλες

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ντζενέ, Αλντερέτε, Ντουάρτε, Άλβαρες (75’ Βιγιάρ), Μίγια (55’ Αλενιά), Αραμπάρι (61’ Αλγόμπια), Μακσίμοβιτς (75’ Ιγκλέσιας), Πόρτου (75’ Μουνίρ), Ουνάλ, Μαγιοράλ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ