Τεράστια βαθμολογική ανάσα για τη Βερόνα που κέρδισε με 1-0 τη Σαλερνιτάνα και βρέθηκε μόλις 2 πόντους πίσω από τη Σπέτσια και τη 17η θέση.

Στο 22ο λεπτό ο Ντούντα μπήκε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά έξω και στο 26’ ο Ζέπε απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκάιτς. Ωστόσο στο 31ο λεπτό ο Λάζοβιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο Ενγκόνγκ πλάσαρε για το 1-0. Στο 45ο λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Ντεπάολι που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για εκατοστά ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το διαγώνιο σουτ του Ντιά στο 45+2’.

Στο 57’ ο Ντόιγκ μπήκε στην περιοχή της Σαλερνιτάνα και έπεσε μετά από τάκλιν του Πιρόλα. Ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι αλλά ο VAR τον φώναξε και άλλαξε την απόφασή του καθώς ο αμυντικός των φιλοξενουμένων είχε βρει καθαρά την μπάλα. Στο 82ο λεπτό ο Ζέπε είπε όχι σε σουτ του Ντούντα και στην επαναφορά ο Εκόνγκ πρόλαβε τον άσο της Βερόνα ενώ στο 87′ ο Μοντιπό είπε όχι σε πλασέ του Πιόντεκ. Μάλιστα στο 90+2 ο γκολκίπερ της Ελλάς νίκησε και τον Ντιά.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Μανιάνι (65’ Νταβίντοβιτς), Ντεπάολι, Χίεν, Ντόιγκ (86’ Φαραόνι), Κόπολα, Λάζοβιτς, Ταμέζ, Ντούντα (86’ Βέρντι), Ενγκόνγκ (77’ Λαζάνια), Γκάιτς (65’ Άμπιλντγκααρντ)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Εκόνγκ (83’ Γκιομπέρ), Μπρον, Πιρόλα (80’ Βαλέντσια), Μπράνταριτς, Καντρέβα (56’ Κουλιμπαλί), Φιλένα, Τσρνιγκόι (55’ Πιόντεκ), Νικολούσι (65’ Σαμπιά), Μπονατσόλι, Ντιά.