Η ΑΕΛ το παλεύει για να μπει στο πρώτο γκρουπ καθώς μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, μείωσε την διαφορά και συνεχίζει να ελπίζει. Επόμενος αντίπαλος η Πάφος FC, σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Η ομάδα πάει ξανά με αρκετές απουσίες, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να βλέπει τον Κάσα αλλά ίσως και τον Μιραλλάς να είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.
Ο δρόμος για το πρώτο γκρουπ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτός αν και εφόσον η ομάδα βγάλει διπλό στην Πάφο. Φέτος δεν μπόρεσε να κάνει νίκη κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται πιο πάνω από αυτήν σε εκτός έδρας αναμέτρηση.
Μέτρησε ήττες από Άρη, Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ, ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ ενώ το ματς με τον Απόλλων δεν ξεκίνησε ποτέ. Με την Πάφος FC είναι η τελευταία της ευκαιρία για να κάνει μια τέτοια νίκη κάτι που θα διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές. Οι γαλαζοκίτρινοι θα στερηθούν τους οπαδούς της ομάδας λόγο της ποινής απαγόρευσης μετακίνησης.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ίσως δώσει και περισσότερο χρόνο στα νέα αποκτήματα, τους Τσέρνιχ, Ρομό και Ντέγοεστ, για να προσαρμοστούν περισσότερο με το παιχνίδι της ομάδας καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα.

Αριστείδου Μιχαήλ