Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εξασφάλισε δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους ήθελε και η αξία των οποίων είναι δεδομένη.
Ο Μπεν και ο Μακέντα, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος προπονητής, κατάφερε με το ροτέισον που ο ίδιος έκανε να αυξήσει τις επιλογές και να επιβεβαιώσει ότι διαθέτει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ.
Πλην του τραυματία Τάσου Δώνη, δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να προκύπτει άλλη απουσία, με δεδομένη μάλιστα και τη σύντομη επιστροφή του Βιγιαφάνες, η ποιότητά του οποίου, είναι επίσης δεδομένη.
Παρά το γεγονός ότι μετρά τέσσερις λιγότερους βαθμούς από την 1η θέση, το ΑΠΟΕΛ είναι σαν ομάδα, υποχρεωμένη να προλάβει να κόψει πρώτη το νήμα, κάτι πλέον που έχει να κάνει με τον προπονητή και τους παίκτες.
Η διοίκηση, κόντρα στα γνωστά οικονομικά προβλήματα, κινήθηκε κατά τρόπο τέτοιο στις μεταγραφές Ιανουαρίου, ώστε να ικανοποιήσει τα…θέλω του Μιλόγεβιτς.
Με αρχή το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ θα πρέπει να επιστρέψει σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.
Ο επόμενος αντίπαλος, σαφώς και είναι ψηλού βαθμού δυσκολίας και το ξέρει πολύ καλά ο Μιλόγεβιτς, ώστε να προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα του.