Όπως γράψαμε και νωρίτερα αν όλα πάνε καλά μέσα από τις επαφές τότε ο Μοχάμεντ Μπεν θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ και θα συναντηθεί ξανά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής τον είχε υπό τις οδηγίες του για δύο γεμάτες σεζόν, μία στον Πανιώνιο και μία στον Ερυθρό Αστέρα (τον είχε και λίγο περισσότερο).
Πάμε να δούμε τι έκανε ο Γάλλος με καταγωγή από τις Κομόρες με προπονητή τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ.
Την σεζόν 2016-2017 στον Πανιώνιο ουσιαστικά συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και γενικότερα. Πραγματοποίησε μια ονειρική σεζόν η οποία έφερε και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Σε εκείνη την σεζόν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάθισε στον πάγκο της των Νεοσμυρνιωτών σε συνολικά 39 ματς. Από αυτά τα ματς στα 36 έπαιξε ο Μπεν. Συγκεκριμένα έπαιξε 34 ματς στο πρωτάθλημα και πέτυχε 9 γκολ, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς στο Κύπελλο.
Στην πρώτη του σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον ήθελε και τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Έπαιξε σε 14 ματς την σεζόν 2017-2018 και πέτυχε 8 γκολ. Ήταν η σεζόν που έστειλε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
*Το ρεπορτάζ αφορά τις γεμάτες σεζόν του Μιλόγεβιτς με τον Μπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τον Τομανέ και ο Μπεν για ΑΠΟΕΛ!

Στιγμές του Μπεν με τον Μιλόγεβιτς… (ΦΩΤΟΣ)