Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Συνεχίσαμε το σερί νικών. Είχαμε μια καλή παρουσία, γράψαμε ιστορία. Έχουμε επικεντρωθεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση για να κάνουμε 10 τις συνεχόμενες νίκες μας»
Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας; «Το κλειδί ήταν η εξαιρετική μας παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Όταν χάναμε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και φαινόταν πως θα ερχόταν το γκολ. Ήταν πολύ ωραίο και σε δημιουργία και σε εκτέλεση. Στο δεύτερο, στηρίχθηκε στην καλή ανασταλτική λειτουργία. Δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος. Αν ήταν καλύτερη η Πάφος FC, όπως είπε ο κ. Μπεργκ θα φαινόταν στις τελικές, αλλά δεν είναι θέμα να του απαντήσω. Είναι προπονητής σε μια εξαιρετική ομάδα».
Για το αν αυτή η νίκη είναι ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο: «Είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα από τα πολλά που απαιτούνται. Το όνειρο παραμένει. Εμείς συνεχίζουμε να παίρνουμε τις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχόμαστε γκολ. Στην έδρα μας είμαστε εξαιρετικοί. Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Προχωράμε βήμα-βήμα».
Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Ήταν κομβικός ο ρόλος του για να πάρουμε τη νίκη. Βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Θα έχουμε τη μεγαλύτερη εξόρμηση στην ιστορία της ΑΕΚ, στη Σλοβακία για το ματς με την Ντνίπρο». 
Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Ανεξάρτητα των συνθηκών που βρίσκεται ο αντίπαλος. Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε το παιχνίδι ματς».
Για τα μεταγραφικά: «Για τα μεταγραφικά δεν έχουμε κάτι νεότερο. Χθες είδαν το φως της δημοσιότητας δύο ονόματα την ώρα που Ζητώ από όλους λίγο περισσότερο προσοχή. Το νεότερο θα προκύψει μέσω ανακοίνωσης. Η ανακοίνωση θα βγει όταν έρθει ο ποδοσφαιριστής, όταν περάσει τις ιατρικές και όταν περάσει από το γραφείο του Τσάβι Ρόκα. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα».
Για το ακυρωθέν γκολ της Πάφος
FC: «Ας μας βρει κάποιος κάτι χειροπιαστό ότι δεν ήταν οφσάιντ. Έχουμε καταντήσει στην Κύπρο να αμφισβητούμε το VAR και την τεχνολογία. Πάμε και στο θέμα της προκατάληψης. Ο πάγκος της Πάφος FC από το πρώτο λεπτό διαμαρτυρόταν και έμπαιναν στο γήπεδο. Χθες, ήταν Ιταλοί ρεφ. Από που πρέπει να φέρουμε διαιτητές δηλαδή για να φύγει η προκατάληψη; Από τη Ρωσία ή τη Λατινική Αμερική.