Μπορεί στο πρώτο ματς η Λιντς να έμεινε στο 2-2 με την Κάρντιφ αλλά στο «Έλαντ Ρόουντ» τα «παγόνια» κέρδισαν εύκολα με 5-2 και καθάρισαν την πρόκριση.
Στο 1ο μόλις  λεπτό ο Ροδρίγο σήκωσε για τον Νιοντό που με πανέμορφο σουτ στην κίνηση από αριστερά έκανε το 1-0. Στο 18ο λεπτό η Κάρντιφ απείλησε με κεφαλιά του Χάρις ενώ στο 20’ ο Νιοντό δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για λίγο μετά από γύρισμα του Γκρίνγουντ από δεξιά. Στο 26’ ο Άλνγουικ έσωσε μετά από σουτ του Νιοντό και στο 32’ η άμυνα της Σέφιλντ έδιωξε στη γραμμή μετά από το σουτ του Γκρίνγουντ. Ωστόσο στο 34’ o Χάρισον έβγαλε μαγική μπαλιά στον Ροδρίγο που πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-0 και στο 36’ ο Χάρισον άνοιξε αριστερά στον Νιοντό που με δεξί συρτό σουτ έγραψε το 3-0. Στο 44’ ο Νέλσον με κεφαλιά μείωσε σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε  και στο 60’ ο Άλνγουικ σταμάτησε τον Μπάμφορντ.
Η Λιντς δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 71’ ο Μπάμφορντ με όμορφο σουτ από δεξιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 76’ τα «παγόνια» έκρυψαν την μπάλα και ο Μπάμφορντ πλάσαρε από κοντά για το 5-0. Η Κάρντιφ μείωσε σε 5-1 με τον Ρόμπινσον στο 84ο λεπτό και στο 90+3’ ο ίδιος με πέναλτι έγραψε το τελικό 5-2.