Σοκ στο 90+1’ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας ενώ κρατούσε στα χέρια της μια υπερπολύτιμη νίκη. Στοπ έβαλε η Πάλας στο σερί των 5 νικών που μετρούσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή θα πάνε στο «Emirates» για να δώσουν μάχη με την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Στο 16ο λεπτό το σουτ του Σο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 22’ μετά από γέμισμα του Κασεμίρο ο Άντονι έκανε τη λόμπα αλλά αστόχησε και στο 39’ η εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ πέρασε μόλις άουτ.  Στο 40ο λεπτό ο Ντε Χέα και το δοκάρι έσωσαν τη Γιουνάιτεντ μετά από σουτ του Εντουάρ από το ύψος του πέναλτι και στο 44’ ο Έρικσεν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φερνάντες κοντρόλαρε στο πέναλτι και πλάσαρε για το 0-1.
Το 2ο μέρος δεν είχε κάλο ρυθμό και η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Εζέ στο 60ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει έξω ενώ στο 72’ η Γιουνάιτεντ φώναξε για πέναλτι που ήταν μάλλον καθαρό αλλά ο VAR δεν έδωσε κάτι. Στο 76’ο Ντε Χέα πραγματοποίησε νέα απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Γκουεχί αλλά στο 90+1’ ο Ολίσε με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και σόκαρε τη Γιουνάιτεντ.
Στο 90+3’ μετά από κόρνερ, ο Κασεμίρο δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή ενώ στην κόντρα ο Γουάν Μπιισάκα πρόλαβε σωτήρια τον Ζαχά.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν, Γκουεχί, Μίτσελ, Χιουζ (84′ Μιλιβόγιεβιτς), Ρίτσαρντς, Ντουκουρέ (71’ Σλουπ), Ολίσε, Ματετά (56’ Εζέ), Ζαχά, Εντουάρ (71’ Αγιού)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαράν, Σο, Γουάν Μπισάκα, Μαρτίνες, Κασεμίρο, Έρικσεν (82’ Φρεντ), Φερνάντες, Ράσφορντ, Άντονι (70’ Γκαρνάτσο), Βέγκχορστ (69’ ΜακΤόμινεϊ)