Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τόμας Ουόκαπ, αλλά και στην πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, τονίζοντας πως πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ΦΩΣ»:

Για τον Ουόκαπ: «Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι είναι ένα από παιδιά που ήρθε και προσαρμόστηκε κατευθείαν στη νοοτροπία της ομάδας. Την πόναγε από την αρχή, τη νοιαζόταν κατευθείαν και έγινε κομμάτι του κορμού μόνο και μόνο από τον καλό του χαρακτήρα και από τη διάθεση του! Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ταυτίστηκε με τον Ολυμπιακό είναι γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του τον βοηθάει πολύ στο να προσαρμοστεί οπουδήποτε. Όπως επίσης ο χαρακτήρας του, που δείχνει σαν αν έχει κάποια ελληνικά στοιχεία».

Για το ποιον του θυμίζει: «Είναι άλλη θέση από τον Σιγάλα, θα έλεγα ότι είναι μείγμα Χάκετ και Μάντζαρη, αλλά σε μια έκδοση πιο σύγχρονη. Και επειδή έχει βρει ρόλο στον Ολυμπιακό, παίξεις πολλές επιθέσεις. Τα κάνεις όλα. Έχει πράγματι βελτιωθεί, αυτό που λέγαμε στην αρχή».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια και να δηλώσω ότι είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός! Θα πω ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχει ποτέ ο Ολυμπιακός»!

Για το αν θα πάρει την Euroleague: «Αν παραμείνουν ταπεινοί και αγαπημένοι στα αποδυτήρια και αν είναι στοιχειωδώς εύστοχοι σε κάποια κρίσιμα ματς, πιστεύω ότι θα πάρουν την Ευρωλίγκα»!