Στο 0-0 κόλλησαν Μπιλμπάο και Οσασούνα στο γειτονικό ντέρμπι και συνεχίζουν να βρίσκονται σε απόσταση 2 βαθμών και αρκετά κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στο 10ο λεπτό ο Αϊτόρ έσωσε μετά από σουτ του Γιούρι ενώ στο 16’ πρόλαβε σωτήρια και τον Γουρουθέτα. Στο 20ο λεπτό ο Σιμόν είπε όχι σε πλασέ του Μπράσανατς, ενώ στο 35’ το σουτ του Νίκο Ουίλιαμς πέρασε μόλις έξω.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Θάραγα πέρασε μόλις έξω ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αϊτόρ είπε όχι στον Ινιάκι και στο 61’ ακυρώθηκε γκολ του Γουρουθέτα.

Στο 74’ ο Νίκο Ουίλιαμς άλλαξε με τον Μπερενγκέρ αλλά πλάσαρε άστοχα ενώ στο 84’ το μονοκόμματο του Μουνιαΐν κόντραρε σε σώματα και στο 89’ ο Σιμόν είπε όχι σε σουτ του Μανού Σάντσεθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Βιβιάν, Γεράι, Σάνσετ (63’ Μπερενγκέρ), Βέσγα, Θάραγα (86’ Βιγιαλίμπρε), Ι.Ουίλιαμς (78’ Ραούλ Γκαρσία), Γουρουθέτα (63’ Μουνιαΐν), Ν.Ουίλιαμς

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μορένο, Νταβίντ Γκαρσία, Χοουάν Κρουθ, Αριδάνε, Μπράσανατς (70’ Ορόθ), Μόι Γκόμεθ (86’ Ιμπάνιεθ), Τορό, Μονκαγιόλα (86’ Μανού Σάντσεθ), Μπούντιμιρ (70’ Κίκε Γκαρσία), Εζαλζουλί (57’ Ρουμπέν Γκαρσία)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ