Ο Μπράντον Μπάρκερ μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στον αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους», τον προηγούμενο με τη Δόξα και την ανάδειξη του ως MVP. Μίλησε, επίσης, για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Ομόνοια, ενώ έστειλε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Πώς το περιμένεις;

«Το περιμένουμε να είναι δύσκολο. Αν κοιτάξουμε τα τελευταία τους αποτελέσματά, βλέπουμε ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά στο να μην δέχονται γκολ. Το γνωρίζουμε και το έχουμε συζητήσει. Αυτό δείχνει ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαν ένα καλό αποτέλεσμα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έρχονται στον αγώνα με αυτοπεποίθηση. Όμως, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη βελτίωση που δείχνουμε».

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;

«Νομίζω τα κλειδιά είναι να κάνουμε τα βασικά πράγματα σωστά, να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα και να μην δεχθούμε γκολ. Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το κάνουμε μέχρι στιγμής και ακόμη καλύτερα. Πάμε με αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι κρατάς από τον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Δόξα;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η Δόξα ήταν καλύτερη ομάδα από ότι την περιμέναμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι με 2-0. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κυριαρχήσαμε. Τώρα, βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και αυτό έχει αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Προφανώς βρισκόμαστε ακόμη σε μία… άβολη φάση και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο κόσμος σε ψήφισε ως τον MVP του αγώνα απέναντι στη Δόξα. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Νομίζω έκανα ένα καλό παιχνίδι. Μεγαλώνω ως ποδοσφαιριστής εδώ. Είμαι χαρούμενος εδώ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Βρίσκεσαι σχεδόν έξι μήνες στην Κύπρο και στην ομάδα. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής;

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με όλα. Το ποδόσφαιρο είναι καλό, τα παιδιά είναι φανταστικά, το τεχνικό τιμ είναι εξαιρετικό. Είναι όλα θετικά. Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστώ. Είχα κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμού που με ενοχλούσαν. Είμαι έτοιμος τώρα, είμαι “καθαρός”, έτσι θέλω να το κρατήσω αυτό».

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα βρίσκεται και τη Δευτέρα. Τι μπορείς να τους υποσχεθείς;

«Υπόσχομαι ότι θα τα δώσουμε όλα, θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής για να είμαστε δίκαιοι. Δείξαμε καλά σημάδια αντεπίθεσης μετά τη βαριά ήττα που δεχθήκαμε. Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας ότι δεν θα το αφήσουμε να συμβεί ξανά. Να περιμένουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ένταση, να δημιουργεί ευκαιρίες και ελπίζουμε να τους ευχαριστήσουμε».