Κάντιθ και Έλτσε ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την 17η αγωνιστική της La Liga, αποτέλεσμα το οποίο δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες. Οκάμπο και Πόνσε τα γκολ της αναμέτρησης. Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη για την Έλτσε, παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης η Κάδιθ.

Στο 3’ ήρθε η πρώτη φάση του αγώνα για την Έλτσε. Ο Καρμόνα επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, όμως ο Λεντέσμα δεν αιφνιδιάστηκε και παραχώρησε το κόρνερ.

Στο 6’ η Κάδιθ άνοιξε το σκορ. Ο Οκάμπο έκανε το κόρνερ, με την άμυνα της Έλτσε να μην διώχνει καλά, με αποτέλεσμα η μπάλα να ξανακαταλήξει στον εξτρέμ των γηπεδούχων, ο οποίος με υπέροχο τελείωμα να νικάει τον Μπάντια για το 1-0.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι βρήκαν ακόμα μια ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Ίθα, ο οποίος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάντια, ενώ στο 33’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά τα σουτ των Μπογιέ και Καρμόνα κατέληξαν αμφότερα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λεντέσμα.

Στο 61’ η Έλτσε κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Μπογιέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λεντέσμα, ενώ στο 64’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, αυτή τη φορά με σουτ του Γκουμπάο, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κάδιθ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 81’ βρήκαν την ισοφάριση. Έπειτα από όμορφη σέντρα του Μπλάνκο, ο Πόνσε βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής της Κάδιθ και με όμορφη καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο 90+1 οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-1, αλλά το τελείωμα του Νεγρέδο κατέληξε λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία του Μπάντια, ενώ στο 90+4 ο Σομπρίνο αστόχησε από πολύ ευνοϊκή θέση.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Φάλι(34’ Εμπαγιέ), Λ. Ερνάντες, Εσπίνο, Ίθα, Σομπρίνο, Αλκαράθ, Σαν Εμετέριο( 77’ Ντιαρά), Οκάμπο(61’ Αλέχο), Α. Φερνάντες(77’ Αρσαμέντια), Λοσάνο(  77’ Νεγρέδο)

ΕΛΤΣΕ: Μπάντια, Ρόκο, Ντιέγκο Γκονζάλεθ(87’ Μαγκαλάν), Παλάσιος, Κλέρκ(46’ Κάστρο), Γκουμπάο, Μασκαρέι, Καρμόνα(86’ Τέτε Μορέντε), Μίγια( 46’ Μπλάνκο), Ροζέρ Μάρτι( 72’ Πόνσε), Μπογιέ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ