Δε σηκώνει κεφάλι η Σαμπντόρια, που έχασε με 1-0 στην έδρα της Έμπολι κι έμεινε στην προτελευταία θέση και 7 πόντους μακριά από τη Σασουόλο που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θρίλερ στο τέλος με γκολ των γενοβέζων που ακυρώθηκε. 

Στο 2ο λεπτό ο Καπούτο έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία με τον Οντέρο να λέει όχι ενώ στο 10’ ο γκολκίπερ της Σαμπντόρια νίκησε και τον Μαρίν και στο 13’ το ψαλιδάκι του Άκπα Άκπρο κόντραρε στα σώματα. Στο 17’ μετά από λάθος του Βικάριο ο Βιέιρα πάτησε περιοχή και γύρισε στον Λάμερς που δεν έφτασε για λίγο την μπάλα. Στο 28ο λεπτό η Σαμπντόρια είχε δοκάρι με τον Λέρις ενώ στο 34’ o Οντέρο είπε όχι σε νέο σουτ του Καπούτο. Στο 45+2’ μετά από γύρισμα του Μπαντινέλι, ο Σατριάνο πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο.

Στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Καπούτο, ο Σατριάνο πλάσαρε άστοχα από κοντά και στο 51’ ο Βικάριο έβγαλε σε κόρνερ μετά από μακρινό σουτ του Βιέιρα.

Τελικά στο 55ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μαρίν ο Εμπουεχί με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 59’ ο Εμπουεχί παραλίγο να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά ενώ στο 61’ ο Οντέρο είπε όχι ξανά σε νέο σουτ του Καπούτο.

Στο 65’ ήταν η σειρά του Βικάριο να πει όχι σε σουτ του Ντζούριτσιτς και στο ίδιο λεπτό νίκησε και τον Σαμπίρι ενώ στο 69’ ο Καπούτο έπιασε νέο σουτ που πέρασε μόλις έξω.

Στο 74ο λεπτό το σουτ του Ντζούριτσιτς έφυγε εκατοστά έξω ενώ στο 79’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Τζανόλι και στο 83’ ο Βικάριο σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το πλασέ του Γκαμπιαντίνι. Στο 89ο λεπτό ο Βικάριο πραγματοποίησε μια ακόμη τεράστια επέμβαση σε σουτ του Λάμερς με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Στο 90+5’ ο Βικάριο έβγαλε σε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Κόλεϊ και από την εκτέλεσή του ο Κόλεϊ με διαγώνιο συρτό σουτ από δεξιά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από αρκετά λεπτά για χέρι του Γκαμπιαντίνι.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Εμπουεχί (77’ Στοϊάνοβιτς), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Παρίζι, Άκπα Άκπρο (85’ Φατσίνι), Μαρίν, Μπαλντάντσι (63’ Πιάτσα), Μπαντινέλι (63’ Χάας), Καπούτο, Σατριάνο (77’ Καμπιάγκι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Νάουτινκ, Κόλεϊ, Οτζέλο, Αμιόνε (62’ Γουίνκς), Ντζούριτσιτς, Βέρε (62’ Σαμπίρι), Βιέιρα (69’ Παολέτι), Λέρις (63’ Τζανόλι), Γκαμπιαντίνι, Λάμερς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ