Η ΑΕΛ πάει σήμερα στην Περιστερώνα, για να αντιμετωπίσει τη Δόξα στις 19:00 (CytavisionSports1, Balla.com.cy) σε μια δύσκολη και επικίνδυνη έξοδο.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα παίρνοντας την νίκη σήμερα παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο κ. Γιανέφσκι δεν υπολογίζει στον Μιραλάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ εκτός πλάνου είναι και οι Κατσανίκλιτς, Φιλίποβιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Φραντζής, Χάσα και Τσέποβιτς.
Η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και σίγουρα μοναδικός στόχος είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Ειδικά και μετά την απόφαση του Εφετείου που έχει στερήσει από την ομάδα το δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Απόλλων και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος στο γήπεδο. Η απόφαση του Εφετείου έχει αφήσει την ΑΕΛ στους 21 βαθμούς και έχει δυσκολέψει η προσπάθεια της για να μπει στο πρώτο γκρουπ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα.
Ο Σκοπιανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους ακόλουθους στην 11αδα: Μούριελ, Σάντος, Τζαλμά, Τεσέϊρα, Μπιλοβάρ, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτης, Τσιμπόλα, Σις, Μακρής και Μπεραχίνο.

Αριστείδου Μιχαήλ